Stichting Kunstenaarsdorp Zweeloo

Kunstenaar Zweeloo

Het stimuleren en bevorderen van de schilderkunst en kunst in het algemeen aan zowel haar inwoners, jong en oud, en bezoekers/toeristen. Het verrichten van al hetgeen dat met bovenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Coevorder Kunstenaars Collectief

Kunst Op Vijf

Het CKC heeft als doel het bevorderen van het Cultuuraanbod van Coevorden en omgeving. Zij wil dit bereiken door: Het stimuleren van de creatieve ontwikkeling van de leden. Door het houden van workshops en werkbesprekingen. Het beschikbaar stellen van werk van het CKC voor kunstuitleen. Door het uitnodigen van gast-exposanten in haar galerie Kunst op … Lees meer

Ladies’ Circle Suydevelt

Ladys Circle

Ladies’ Circle Suydevelt is een Ladies’ Circle in oprichting en bestaat uit 15 ondernemende dames (tot 45 jaar) uit het Zuidenveld-gebied. Ladies’Circle is een service club; wij staan voor vriendschap en service en zetten ons graag in voor goede doelen en projecten, door het organiseren van activiteiten of door onze handen uit de mouwen te … Lees meer

Bridgeclub Sleen

Bridge

Jaarlijks van september tot ongeveer mei wordt op de maandagavond voor de leden een clubcompetitie gespeeld. De maanden mei t.e.m. augustus wordt op dezelfde avond zomerbridge gespeeld. De inschrijving en deelname is voor iedereen toegankelijk.

Cultuurcoach Gemeente Coevorden

Coevordencultuurcoach

Als Cultuurcoach organiseer ik culturele/creatieve activiteiten voor de inwoners van de gemeente Coevorden. Hierbij wordt zoveel mogelijk samenwerking gezocht met lokale organisaties en ondernemers. Van tekenen tot schrijven, zingen, dansen, fotograferen… Wat vind jij leuk om te doen?

Saxenburgh, locatie Aleida Kramer

Saxenburgh Groep

In Zorgcentrum Aleida Kramer wonen ouderen die intensieve zorg en veel bescherming nodig hebben, die ernstig dement zijn en niet thuis kunnen wonen. Het zorgcentrum heeft een wijksteunpunt waar verschillende activiteiten worden georganiseerd voor zowel interne bewoners al mensen uit de wijk. Bij activiteitscategorie zouden eigenlijk alle mogelijkheden ingevuld kunnen worden, met name betreft het … Lees meer

Theater Hofpoort

Hofpoort

Theater Hofpoort in Coevorden biedt jaarlijks een ruim aanbod aan theatervoorstellingen. Van toneel tot muziek, van cabaret tot magic.

Stichting Fablab Coevorden

Fablab

Het FabLab is een inspirerende werkplaats voor jong en oud. Er staan allerlei gave machines zoals 3d printers, lasersnijders en diverse robots (en nog meer). We bieden diverse activiteiten aan voor jong en oud.