Tab Gemeente Coevorden

Aftrap Gekleurd Grijs

Logo Cultuur In Coevorden
Natuuraandemuur

Activiteit: Aftrap Gekleurd Grijs

Gekleurd Grijs wordt dit jaar afgetrapt met een gratis middag met creatieve workshops bij Ravelijn Verbindt . U bent van harte welkom op dinsdag 26 maart van 14.00 – 16.30 uur. Ga voor acryl gieten, schilderijen maken met materialen uit de natuur of een workshop Djembé. Na de workshop klinkt er live accordeonmuziek en wordt de actiemaand afgetrapt met een praatje. Meer informatie over de workshops en aanmelden vindt u op de website.

De aftrap

Gekleurd Grijs wordt dit jaar afgetrapt met een gratis middag met creatieve workshops bij Ravelijn Verbindt. U bent van harte welkom op dinsdag 26 maart van 14.00 – 16.30 uur. Ga voor acryl gieten, schilderijen maken met materialen uit de natuur of een workshop Djembé. Na de workshop kunt u genieten van accordeonmuziek en wordt de actiemaand afgetrapt met een praatje. 

Programma

  • 14.00-14.15 uur: inloop
  • 14.15-15:45 uur: workshops naar keuze
  • 15.45-16.30 uur: accordeonmuziek en aftrap actiemaand

Praktische informatie en aanmelden

  • Kosten: deelname aan de workshops is gratis. 
  • Leeftijd: er is geen strikte leeftijdsgrens. Iedereen die zich aangesproken voelt, mag deelnemen aan de activiteiten van Gekleurd Grijs.
  • Locatie: Ravelijn Verbindt, Linthorst Homanlaan 1, Coevorden
  • Aanmelden: Dit kan door een mail te sturen naar simone@kunstencultuur.nl met een workshop naar keuze. 

Workshops

Natuur aan de muur – Saskia de Groot

Deelnemers maken een 3D-schilderij van natuurlijke materialen. Er wordt gewerkt met bijvoorbeeld mos, steentjes, takjes, jute, touw, veertjes en andere materialen. Het resultaat is een prachtig natuurlijk schilderij voor aan de muur!

Acryl gieten – Beatrix Copier (deze workshop zit vol)

Bij deze techniek worden verschillende kleuren verdunde acrylverf op een doek gegoten. Daardoor ontstaan mooie en abstracte afbeeldingen. Het is een onvoorspelbare techniek, met elke keer weer een ander resultaat.

Workshop Djembé – Harry’s Trommelhok

De Djembé is een trommel in de vorm van een grote zandloper en komt oorspronkelijk uit landen aan de westkust van Afrika. In deze workshop leert Harry de deelnemers hoe zij de trommel met hun handen bespelen. De basistechnieken zijn vrij eenvoudig, waardoor in je in een groep snel en leuk samen kunt spelen.

Over deze activiteit

Datum
di 26-03-2024
Starttijd
14:00
Eindtijd
16:30
Locatie
Ravelijn Verbindt, Linthorst Homanlaan 1, Coevorden
Aanbiedende organisatie
Stichting Kunst & Cultuur
Contactpersoon
Contact e-mailadres
simone@kunstencultuur.nl
Handig te weten
Inschrijflink

Schrijf je snel in

Inschrijving verloopt via website van de aanbieder.