Jeroens Clan "Tere Zieltjes"

Jeroen Clans

Jeroens Clan is een trio Brabantse jongens met een grote bek en een beste dosis humor. Daarmee gooiden zij tijdens de finale van het Leids Cabaret Festival 2018 hoge ogen. “De provincie strikes back. Jeroens Clan weet ongelooflijk slim de zaal te bespelen. De jongens kunnen niet alleen Brabant, maar heel Nederland tot hun thuis … Lees meer

Stichting Kunstenaarsdorp Zweeloo

Het stimuleren en bevorderen van de schilderkunst en kunst in het algemeen aan zowel haar inwoners, jong en oud, en bezoekers/toeristen. Het verrichten van al hetgeen dat met bovenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Coevorder Kunstenaars Collectief

Het CKC heeft als doel het bevorderen van het Cultuuraanbod van Coevorden en omgeving. Zij wil dit bereiken door: Het stimuleren van de creatieve ontwikkeling van de leden. Door het houden van workshops en werkbesprekingen. Het beschikbaar stellen van werk van het CKC voor kunstuitleen. Door het uitnodigen van gast-exposanten in haar galerie Kunst op … Lees meer

Stichting Fablab Coevorden

Het FabLab is een inspirerende werkplaats voor jong en oud. Er staan allerlei gave machines zoals 3d printers, lasersnijders en diverse robots (en nog meer). We bieden diverse activiteiten aan voor jong en oud.

Crazy 88 + speurtocht

Malkander Dorpen Speurtocht 1210x423px 1210x423

Samen met Petje Af organiseren wij de Crazy 88 games en een leuke speurtocht door de stad Coevorden. Wij hebben in totaal 8 plekken beschikbaar. Lunch zit bij de activiteit inbegrepen. Opgeven is verplicht!

Sportmarkt Sleen

Tijdens deze dag zullen deelnemende verenigingen demonstraties en clinics geven aan de inwoners. Sportmarkt is op verschillende locaties binnen Sleen en gratis toegankelijk voor jong en oud. Aanmelden is dus niet nodig. Zien wij u ook op 11 juni?

Lunch fietstocht

My Visual Copy 58629045

Lijkt het u leuk om mee te doen aan een fietstocht door de prachtige omgeving van Coevorden en af te sluiten met een heerlijke lunch bij het Aleida Kramer te Coevorden? Geef u dan snel op, dit kan via Buurtsportcoaches@mwcoevorden.nl U kunt kiezen uit een route van 12,5 kilometer of 20 kilometer. Wilt u ook … Lees meer

FC Test

Curabitur blandit tempus porttitor. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.