Tab Gemeente Coevorden

Blue Saturday op 22 april: korting op je zwemabonnement!

Logo Blue Saturday

Bericht: Blue Saturday op 22 april: korting op je zwemabonnement!

Het is 22 april Blue Saturday! Dat betekent dat iedereen die zaterdag 22 april een zwemabonnement koopt bij één van de drie buitenbaden in de gemeente Coevorden, 15 procent korting krijgt. Ook wordt die dag 15 procent korting gegeven op een seizoenskaart voor sportlessen. Een leuke, eenmalige kortingsactie!

Hoe het werkt? Ga naar de website www.bluesaturday.nl, kies een zwembad naar keuze (Bosbad Noord-Sleen, Bosbad Zwinderen of Zwembad Zweeloo) en bestel. Wil je eerst meer informatie, kijk dan ook op genoemde site.

Gezond

Bosbad Noord-Sleen, Bosbad Zwinderen en Zwembad Zweeloo staan te trappelen om het nieuwe zwemseizoen te beginnen. De baden in Noord-Sleen en Zwinderen openen op 29 april de deuren en Zwembad Zweeloo volgt op 13 mei. Zwemmen is niet alleen leuk en lekker, maar ook gezond!

Sport en beweging

Met de doelstelling ‘Samen voor een gezonder Coevorden’ werken veel partners in de gemeente samen aan sport en beweging. De doelstelling van de buitenbaden, om zoveel mogelijk mensen te laten sporten en recreëren in het water, sluit hier perfect op aan.

Enthousiaste vrijwilligers

Bosbad Noord-Sleen, Bosbad Zwinderen en Zwembad Zweeloo worden met hulp van veel enthousiaste vrijwilligers in stand gehouden. Daardoor liggen ze er elk jaar prachtig bij. Hopelijk kunnen deze zomer veel zwembadbezoekers ervan genieten!