Tab Gemeente Coevorden

De sportverkiezingen komen eraan! Wie nomineer jij?

Zonder Titel (2083 X 1172 Px) (2)

Bericht: De sportverkiezingen komen eraan! Wie nomineer jij?

Het jaar loopt alweer richting het einde, de dagen worden korter en de feestdagen zijn weer in zicht. Ken jij iemand die dit jaar een bijzondere sportprestatie heeft geleverd? Nomineer diegene voor de Coevorder sportverkiezing en wie weet staat deze actieveling daarna op het Drents Sportgala!

Sportverkiezing 2022

Het sportjaar 2022 zit er bijna op. Een jaar waarin we gelukkig weer zonder al te veel beperkingen konden sporten, waarin competities weer van start gingen en op allerlei niveaus wedstrijden werden gespeeld. Graag staan we stil bij de prachtige sportprestaties die dit jaar zijn behaald. En dat doen we op vrijdag 3 februari 2023 tijdens de Coevorder sportverkiezing 2022. De winnaars in de gemeente Coevorden gaan automatisch door naar het Drents Sportgala dat op 6 maart 2023 wordt gehouden.

Sporttoppers van de gemeente Coevorden

Wie wordt het sporttalent, sportvrouw, sportman of sportploeg van de gemeente Coevorden? Vanaf nu kunnen de sporters worden genomineerd. Om in aanmerking te komen voor deze prijs, zijn een aantal richtlijnen opgesteld. Zo moeten de prestaties een lokaal, regionaal, landelijk of zelfs internationaal karakter hebben.

Wethouder Joop Slomp

We hopen dat onze inwoners veel sporters voordragen voor de felbegeerde titels.

Wie nomineer jij?

Nomineren kan tot 12 december 2022. Gebruik de knop hieronder en nomineer jouw favoriet!