Tab Gemeente Coevorden

Lichtkunstproject op het Arsenaal

Regenboog Gebouw

Er is een Regenboogprojectie beschikbaar gesteld door de lichtkunstenaars van LUNA Collectieve.  en is te zien van donderdag 12 t/m zaterdag 14 oktober 2023 op het Arsenaal. De Regenboogprojectie is te zien van donderdag 12 oktober tot en met zaterdag 14 oktober 2023 van 20.00 tot 22.00 uur.

Beweegfestival

Maxresdefault

Op vrijdag 22 september start het EK wegwielrennen voor de vrouwen onder 23 jaar vanuit de binnenstad van Coevorden. Om 13.15 uur begint de ploegenpresentatie, waarna de vrouwen om 14.30 uur vanaf de Markt vertrekken.Diezelfde middag wordt van 13.00 tot 16.00 uur op de Markt en de Weeshuisweide het Beweegfestival gehouden. Tijdens dit festival promoten … Lees meer

Potje! (2+)

17032024 Potje Post Familie

‘Potje!’ verscheen in 1997 en was het eerste prentenboek van Mylo Freeman. Jeritza Toney vertelt verhalen, zingt en speelt muziek, in nauw samenspel met het publiek en maakt van de bestseller vrolijk en speels muziektheater voor de allerkleinsten.

De Stilte (vanaf 6 maanden) Wacht es even

19112023 De Stilte Post Familie

In ‘Wacht ’s even’ ontvouwt zich een wereld als uit een bouwpakket. Sneeuwwitte objecten vullen de leegte. Op levendige melodieën, dromerige tonen en rustgevende klanken verdwijnen en verschijnen de twee personages, tot ze elkaar tegen het lijf lopen. In deze dansvoorstelling voor de allerkleinsten van het populaire De Stilte, staat de beleving van tijd centraal.

Feestelijke Opening Speeltuinen Dalen!

Openingsfeest

Op zaterdag 29 oktober om 14.00 uur is in de speeltuin aan de Stellingmolen de feestelijke opening van de speeltuin Stellingmolen. Daarna gaan we om 15.00 uur in een ‘optocht’ richting de speeltuin aan de Kolkakkers. Tijdens deze opening zullen ook de namen van de speeltuinen bekend worden gemaakt. Wij zorgen voor drinken en lekkers, … Lees meer

Seizoensopening met jeugdvoetbalfeest

Seizoensopening met jeugdvoetbalfeest

VV Dalen organiseert op zondag 25 september de seizoensopening met een jeugdvoetbalfeest. Van 10.00 tot 17.00 uur is er levend tafelvoetbal, bubble voetbal en er zijn springkussens. Ook speelt Dalen 1 om 14.00 uur de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. De ploeg neemt het op tegen EMMS 1. Er is een verloting, muziek, gezelligheid en … Lees meer

Sportmarkt Sleen

Tijdens deze dag zullen deelnemende verenigingen demonstraties en clinics geven aan de inwoners. Sportmarkt is op verschillende locaties binnen Sleen en gratis toegankelijk voor jong en oud. Aanmelden is dus niet nodig. Zien wij u ook op 11 juni?

Koekeloeren bij de boeren

Koekeloeren 4 Met Kader (a3) 2

Wees welkom boeren, burgers en buitenlui en kom op 29 mei tussen 10:00 en 16:00 uur op bezoek bij de boeren in Dalen. Door de korte onderlinge afstanden vormt dit het perfecte fietsuitje voor het hele gezin! Alle activiteiten zijn onder voorbehoud.