Tab Gemeente Coevorden

Tentoonstelling ‘Coevorden in Stripvorm’

Coevorden In Stripvorm

Wat kenmerkt Coevorden? Is het misschien het kasteel en het vestingverleden? Of juist ook de hunebedden en het Pieterpad? Als oudste stad van Drenthe heeft Coevorden veel te maken gehad met strijd. Toch zijn er ook veel andere manieren waarop je naar het verleden én heden van de gemeente Coevorden kunt kijken. In de stripverhalen … Lees meer

Waterfestijn Schoonoord

21 Aug Van Heutzpark

Een Dag Vol Spetterend Plezier! Op 23 augustus wordt het grasveld naast de SDO in Schoonoord omgetoverd tot een waar waterparadijs. 🌊🎉Van reuze glijbanen tot buikschuifbanen, er is voor elk wat wils.Jong en oud, iedereen is uitgenodigd! Geen inschrijving nodig, dus breng je vrienden mee! We zien jou toch ook?

Waterfestijn Sleen

21 Aug Van Heutzpark

Een Dag Vol Spetterend Plezier! Op 22 augustus wordt het grasveld naast de brandweer in Sleen omgetoverd tot een waar waterparadijs. 🌊🎉Van reuze glijbanen tot buikschuifbanen, er is voor elk wat wils.Jong en oud, iedereen is uitgenodigd! Geen inschrijving nodig, dus breng je vrienden mee! We zien jou toch ook?

Waterfestijn Coevorden

21 Aug Van Heutzpark

Een Dag Vol Spetterend Plezier! Op 21 augustus wordt het Van Heutzpark in Coevorden omgetoverd tot een waar waterparadijs. 🌊🎉Van reuze glijbanen tot buikschuifbanen, er is voor elk wat wils.Jong en oud, iedereen is uitgenodigd! Geen inschrijving nodig, dus breng je vrienden mee! We zien jou toch ook?

G Zwemmen

Colorful Illustrated Pool Party Invitation (2)

Op donderdag 18 juli organiseren de Swaneburg, Cosis en de Buurtsportcoaches een G-Zwemmiddag speciaal voor mensen met een beperking.De middag staat in het teken van Ontmoeten, bewegen en plezier maken.Tijdens de middag is er de mogelijkheid om vrij te zwemmen, maar ook om deel te nemen aan leuke activiteiten in het water waaronder: Bewegen op … Lees meer

Expositie

20240618 142639

Leerlingen klas 1 en 2 van het Esdalcollege Oosterhesselen tonen samen met CKC-leden “Stillevens”.

Margje Wittermans en Janos Koolen "Waarom Truus?"

202403~2

Geertruida Wijsmuller (1896-1978) was een Nederlandse verzetsvrouw die voor en in de Tweede Wereldoorlog Joodse kinderen en volwassenen in veiligheid bracht. Ze heeft de levens van meer dan 10.000 Joodse kinderen gered. Toch is ze nauwelijks bekend. Tijd om het verhaal van deze daadkrachtige vrouw te vertellen, want haar heldhaftige werk grenst aan het ongelooflijke.

René Pluijm "Wat eten we vandaag?"

Rene Pluijm Wat Eten We Vandaag 240b62cf9eb67fe203d15067047501a2

In ‘Wat eten we vandaag?’ vertelt de bevlogen kok René Pluijm de mooiste verhalen over voedsel uit alle windstreken. In zijn tv-serie Pluijms Eetbare Wereld schuimt hij al 12 jaar gedreven de planeet af op zoek naar de oorsprong en de cultuur van eten wereldwijd.

Maartje en Kine "De Bingo Show"

Maartje En Kine De Bingo Show (corne Van Der Stelt) 1

Maartje en Kine keren terug naar de kern van het leven: bingo. Want het aardse bestaan is een loterij met geluksnummers én ongeluk. De multi-instrumentalisten spelen in deze muzikale bingoshow oude en nieuwe nummers uit hun rijke repertoire en leiden ons moeiteloos van Brahms naar beatbox, van Franz Schubert naar Frans Bauer.

Tis Hier Geen Hotel 3 "try-out"

Tis Hier Geen Hotel 3

Ze zijn weer terug! Na het succes van ‘Tis Hier Geen Hotel 1’ en ‘2’ is het nu tijd voor deel 3. Want onze pubers kunnen heel goed zelfstandig een bijbaantje regelen, feilloos hun belastingformulieren invullen en zorgtoeslag aanvragen, maar hun was gooien ze nog steeds náást de wasmand.