Potje! (2+)

17032024 Potje Post Familie

‘Potje!’ verscheen in 1997 en was het eerste prentenboek van Mylo Freeman. Jeritza Toney vertelt verhalen, zingt en speelt muziek, in nauw samenspel met het publiek en maakt van de bestseller vrolijk en speels muziektheater voor de allerkleinsten.

Apennoten (3+) Een kist vol winterliedjes (Familie)

21102024 Apennoten Post Familie

Z@ppelin-kijkertjes en hun ouders kennen ‘Apennoten’ natuurlijk al langer: het heerlijke programma waarin wordt gezongen en gedanst. En nu komen de makers, Nienke van den Berg en Bas Fortgens, voor de tweede keer naar het theater om de bekendste en leukste nummers uit het programma te spelen. ‘Een kist vol winterliedjes’ is een winters muziekavontuur.

De Stilte (vanaf 6 maanden) Wacht es even

19112023 De Stilte Post Familie

In ‘Wacht ’s even’ ontvouwt zich een wereld als uit een bouwpakket. Sneeuwwitte objecten vullen de leegte. Op levendige melodieën, dromerige tonen en rustgevende klanken verdwijnen en verschijnen de twee personages, tot ze elkaar tegen het lijf lopen. In deze dansvoorstelling voor de allerkleinsten van het populaire De Stilte, staat de beleving van tijd centraal.

Drentse vlag stoepkrijten in Schoonoord

De Drentse Vlaggenhijsers maken een documentaire. Samen met jou willen ze een mega grote Drentse vlag stoepkrijten. Ze gaan dit filmen (met een drone!). Krijt je mee?