Tab Gemeente Coevorden

Gemeente Coevorden zoekt sporthelden

De groenploeg van Bosbad Zwinderen was vorig jaar een van de sporthelden.

Bericht: Gemeente Coevorden zoekt sporthelden

De Nationale Sportweek is dit jaar van 15 tot en met 24 september. Een week waarin het draait om sport in de breedste zin van het woord.

Een prachtig moment om de sporthelden in de gemeente Coevorden in het zonnetje te zetten. Dit jaar willen we onze sporthelden voor het voetlicht brengen in een speciale huis-aan-huiskrant die verschijnt op dinsdag 12 september, voorafgaand aan de Nationale Sportweek én het EK Wielrennen in Drenthe (van 20 tot en met 24 september).

Van onschatbare waarde

Wie de sporthelden zijn? Vrijwilligers die zich met tomeloze energie inzetten voor hun club en daardoor onmisbaar zijn. Zonder hen komt het verenigingsleven stil te liggen en kunnen activiteiten niet georganiseerd worden. Kortom, vrijwilligers die van onschatbare waarde zijn, zoals eigenlijk alle vrijwilligers!

Aanmelden

Kent u een sportheld die het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Stuur vóór zaterdag 15 juli een e-mail naar communicatie@coevorden.nl. Vermeld in dat bericht in ieder geval:

-de naam van de sportheld

-de club waar hij of zij actief is

-de rol van de sportheld binnen de club

-de reden waarom de sportheld het verdient om verrast te worden

-en tot slot het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent

Mochten er veel aanmeldingen binnenkomen, waar wij uiteraard op hopen, dan kan het zijn dat wij een keuze moeten maken wie wordt verrast en in de krant wordt uitgelicht.

Wij kijken uit naar alle reacties!