Tab Gemeente Coevorden

Informatie voor aanbieders

Ben je aanbieder van een activiteit in de gemeente Coevorden? Dan kun je eenvoudig en zonder kosten je aanbod plaatsen op Actief in Coevorden. We streven naar een breed aanbod van activiteiten voor alle wijken en dorpen in onze gemeente. Alle (sport)verenigingen, sportscholen, fysiotherapiepraktijken en het maatschappelijk welzijnswerk kunnen hun aanbod plaatsen. Maar ook theaters, aanbieders van yoga of van creatieve workshops. Hoe meer activiteiten, hoe groter de keus voor onze inwoners. Ouders, kinderen, vrienden, opa’s en oma’s, medewerkers van kinderdagverblijven en scholen; met de zoekfilters vinden zij een leuke activiteit bij hun in de buurt!

Aanbod plaatsen? Graag!

Wil je direct je aanbod plaatsen? Neem contact op met één van de buurtsportcoaches. Zij vertellen je hoe je eenvoudig een account kunt aanmaken. Je kunt dan direct je activiteiten op Actief in Coevorden plaatsen.

Samen voor een gezond Coevorden

Actief in Coevorden is een initiatief van de partners in het Sport – en preventie akkoord. Meer dan 100 sportaanbieders, maatschappelijk welzijn, onderwijs, ondernemers en de gemeente Coevorden hebben dit akkoord in 2019 opgesteld. Zij willen inwoners van de gemeente Coevorden in beweging brengen. Zij gaan samen voor een gezond Coevorden. Hoe? Dat zie je in het filmpje.

Klik op de afbeelding om de video te bekijken op YouTube