Tab Gemeente Coevorden

Informatie voor deelnemers

Woon je in de gemeente Coevorden en wil je graag meedoen aan sport-, beweeg- of culturele activiteiten? Samen met onze aanbieders zorgen we voor een groot aanbod van activiteiten. Alle (sport)verenigingen, muziekverenigingen, sportscholen, musea, fysiotherapiepraktijken en het maatschappelijk welzijnswerk in de gemeente Coevorden kunnen hun aanbod plaatsen. Het kunnen ook theaters en aanbieders van yoga of van creatieve workshops zijn. Hoe meer activiteiten, hoe groter de keus voor jullie. Ouders, kinderen, vrienden, opa’s en oma’s, medewerkers van kinderdagverblijven en scholen; met de zoekfilters vind jij een leuke activiteit bij jou in de buurt!

Meld je aan en doe mee!

Ga naar de pagina activiteiten, zoek tussen de verschillende activiteiten en kies wat je wilt gaan doen. Klik op de activiteit en vul je gegevens in om je aan te melden.

Heb je een goed idee voor een activiteit?

Heb je door alle activiteiten zelf leuke ideeën gekregen? Of is er iets wat je graag zou willen doen? Neem contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken of we dit kunnen organiseren!

Je kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Of via de buurtsportcoach in jouw dorp/wijk of via onze cultuurcoach: cultuurcoach@coevorden.nl