Tab Gemeente Coevorden

Sport & Spel

Op 5 maart zijn de buurtsportcoaches weer aanwezig met sport & spel bij de Beleeftuin in Dalerpeel . We verzamelen op het schoolplein. Lijkt het jou leuk om mee te doen? Kom dan vooral langs, iedereen mag meedoen!

Sport & Spel Dalerpeel

Activiteiten Gebied 2 (1)

Op 1 februari zijn de buurtsportcoaches weer aanwezig met sport & spel op het schoolplein van de Willem Alexander school. Lijkt het jou leuk om mee te doen? Kom dan vooral langs, iedereen mag meedoen!

Apenkooi Dalerpeel

Apenkooi Dalerpeel

Op woensdag 3 januari organiseren de buurtsportcoaches van 11:00 – 12:00 uur apenkooi in de gymzaal van Dalerpeel voor leerlingen uit de groepen 5 t/m 8. Lijkt het jou ook leuk om mee te doen? Kom dan langs!

Popkoor Sing & Swing

2c9d707a 0939 467d B5f1 8aebe3319098

Wij zijn een popkoor voor jong en oud die allerlei nieuwe en bekende hits zingen. We repeteren op maandagavond van 20:00 tot 22:00 in de Hoeksteen, Rabenhauptstraat 1 te Coevorden (achter de gereformeerde kerk) onder muzikale begeleiding van onze dirigent Luko Hans. Onze leden komen uit Coevorden en de wijde omgeving.

Galerie Kunst op Vijf

Pand 001

Het Coevorder Kunstenaars Collectief beheert al jaren een galerie met variërende exposities. Om de zes weken is er een andere exposant, die hier zijn/haar werken exposeert. Tevens biedt het Collectief 1x per jaar (gratis) de ruimte aan, aan alle creatieve Coevordenaren, die anders nooit exposeren, dit betreft de Mira Keuenhof-expositie. Het Collectief biedt workshops aan … Lees meer

BMX & driftbike Dalerpeel

Zomer Activiteiten 2023

Voor de zomervakantie hebben de buurtsportcoaches een online enquête gehouden om samen met jongeren een leuke programma neer te zetten voor de zomervakantie. De opbrengsten van deze enquête hebben we gebundeld en hier hebben we een leuke activiteitenplanning voor gemaakt. Wij zullen bij NKVV in Dalerpeel staan met een activiteit BMX & driftbiken.