Balletclub Ons Genoegen

Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna.

Basketbal + Sport & Spel

266px Jordan By Lipofsky 16577

Wij organiseren in jouw dorp een leuke basketbal clinic met uitdagende spelletjes en leuk challenges. Daarnaast nemen we voldoende sport en spel materiaal mee om nog meer leuke sportactiviteiten te doen. Jij komt toch ook?

Smartphone film en fotografie

Kind Met Telefoon

VERPLAATST V. DONDERDAG NAAR VRIJDAG! Wist je dat de camera in je telefoon over heel veel verschillende instellingen beschikt? Caressa leert je hoe je die kunt instellen met als resultaat foto’s en filmpjes met een echte professionele uitstraling! En als je eerst meedoet aan de workshop SPINNING ART kun je wellicht ook super gave foto’s … Lees meer

SPINNING ART op t-shirt of tas

Spinning Art

Let op! Deze activiteit is verplaatst van donderdag naar vrijdag!! Met een centrifuge (een ronddraaiding) en textielverf in allerlei kleurtjes, gaan we aan de slag om een mooie creatie te maken (zie plaatje). Jij bepaalt zelf de kleuren en zodra je blij bent met het resultaat, gaan we deze afdrukken op een tas of shirt. … Lees meer

Alleskunner

Alleskunner Flyer

Er worden verschillende kleine spelletjes gespeeld, waarbij iedere deelnemer punten kan verdienen. De gene met de meeste punten is de uiteindelijke alleskunner!

Informatie Markt + Drifttrike race!

Karten + informatiemarkt

🏎🏎 Karten door de wijk + Informatiemarkt☕️ 🏁🏁 ➡️ Altijd al eens willen racen…❓ ➡️ …Dat kan! In de herfstvakantie komen we naar jou dorp/wijk om een race te houden met Drift Trikes!🏎 ➡️ Ook is er voor de volwassenen een informatiemarkt 💡🧐🤩 ➡️De koffie/thee staat klaar!☕️ ➡️ Kijken snel wanneer we bij jullie in … Lees meer

Zeskamp

Een zeskamp georganiseerd door jongeren uit de gemeente Coevorden. Met o.a. Hollandse spellen, touwtrekken, voetbal, volleybal en een hindernisbaan!

NK Stoepranden training

De gemeente Coevorden is 1 van de gemeentes die een voorronde van het NK stoepranden mag organiseren dit jaar. Voordat we deze finale gaan spelen, gaan we in verschillende dorpen oefenen met het spel stoepranden. De winnaars van de voorronde mogen op 18 september naar de landelijke finale in Arnhem!