Lasergamen en Jachtseizoen Dalerpeel

Activiteiten Herfstvakantie Logo

Tijdens de herfstvakantie organiseren de buurtsportcoaches op verschillende locaties lasergamen en jachtseizoen. Voor deze activiteit is geen aanmelding vereist, dus kom gezellig langs en doe mee!

Dansstudio In2Dance

Dansstudio In2dance

Passie voor dansen en nieuwe uitdagingen vind je bij In2Dance. Dans wordt bij In2Dance aangeboden voor de fun maar ook voor dansers met ambitie. Voorop staat dat iedereen zich goed voelt bij I2D, dat iedereen zich op zijn of haar eigen manier kan uiten in de lessen. De dansstudio In2Dance stimuleert de ontwikkeling en groei … Lees meer

Vereniging voor Middeleeuwse Europese Krijgskunsten D.C.A.

Foto Bas Tim

D.C.A. is een vereniging met als doel het trainen in en onderzoeken van de middeleeuwse Europese vechtkunsten (ookwel HEMA (Historical European Martial Arts) genoemd). Dit doen we wekelijks tijdens trainingen in de buurt van Coevorden. Met een focus op het langzwaard wordt tijdens de trainingen ingegaan op technieken en gespard, maar ook dolk, ongewapend en … Lees meer

Beats & Lyrics

Producing

Onder iedere goede beat ligt een basis compositie. Onder begeleiding van een producer ga je op een laptop aan de slag in het programma Ableton Live en leer je eenvoudig hoe je een eigen beat kan maken. Met als eindresultaat.. JOUW EIGEN TRACK!

Voetballen Dalerpeel

Uniforia Bal Onderhoud Hand Constrained

In voorbereiding op het voetbal dorpentoernooi, wat wij op 11 augustus organiseren, gaan wij door de dorpen heen om samen te voetballen met de jeugd. Doe jij ook mee?

Volleyballen Dalerpeel

Images

In voorbereiding op het volleybal dorpentoernooi, wat wij op 9 augustus organiseren, gaan wij door de dorpen heen om samen te volleyballen met de jeugd. Doe jij ook mee?