Lasergamen en Jachtseizoen Geesbrug

Activiteiten Herfstvakantie Logo

Tijdens de herfstvakantie organiseren de buurtsportcoaches op verschillende locaties lasergamen en jachtseizoen. Voor deze activiteit is geen aanmelding vereist, dus kom gezellig langs en doe mee!

Dansstudio In2Dance

Dansstudio In2dance

Passie voor dansen en nieuwe uitdagingen vind je bij In2Dance. Dans wordt bij In2Dance aangeboden voor de fun maar ook voor dansers met ambitie. Voorop staat dat iedereen zich goed voelt bij I2D, dat iedereen zich op zijn of haar eigen manier kan uiten in de lessen. De dansstudio In2Dance stimuleert de ontwikkeling en groei … Lees meer

Zeemeerminnen zwemmen

Zeemeermin

In 20 minuten kun je kennis maken met Zeemeerminnen zwemmen. Heb je nog geen diploma? zorg dan dat je een eigen begeleider meeneemt in het water. entree/abonnement verplicht.

Play in a Band

Play in a band - muziek workshop

Altijd al eens willen drummen, gitaar spelen, piano spelen of willen zingen? Maandag 18 juli komt de Rijdende Popschool naar Aalden om met jullie aan de slag te gaan. Je hoeft van te voren niets te weten of te kunnen spelen, ook hoef je zelf geen instrument mee te nemen. Heb je wel ervaring met … Lees meer

Voetballen Geesbrug

Uniforia Bal Onderhoud Hand Constrained

In voorbereiding op het voetbal dorpentoernooi, wat wij op 11 augustus organiseren, gaan wij door de dorpen heen om samen te voetballen met de jeugd. Doe jij ook mee?

Volleyballen Geesbrug

Images

In voorbereiding op het volleybal dorpentoernooi, wat wij op 9 augustus organiseren, gaan wij door de dorpen heen om samen te volleyballen met de jeugd. Doe jij ook mee?

Cultuurcoach Gemeente Coevorden

Coevordencultuurcoach

Als Cultuurcoach organiseer ik culturele/creatieve activiteiten voor de inwoners van de gemeente Coevorden. Hierbij wordt zoveel mogelijk samenwerking gezocht met lokale organisaties en ondernemers. Van tekenen tot schrijven, zingen, dansen, fotograferen… Wat vind jij leuk om te doen?