Tab Gemeente Coevorden

Activiteit Jachtseizoen Geesbrug

Op 1 mei organiseren de Buurtsportcoaches Jachtseizoen in Geesbrug. Lijkt het jou leuk om mee te doen? Kom dan vooral langs, iedereen mag meedoen!

Sport & Spel

Op 20 maart zijn de buurtsportcoaches weer aanwezig met sport & spel bij de grote Speeltuin in Geesbrug . Lijkt het jou leuk om mee te doen? Kom dan vooral langs, iedereen mag meedoen!

Glow in the Dark -sport en spel

Img 9677

‼️ Glow In The Dark sport & spel ‼️ Jullie willen toch ook op deze unieke manier sport en spel ervaren?😏 Tip: kom in het wit of draag knallende neon kleuren voor een unieke ervaring.🤩

Sport & Spel Geesbrug

Activiteiten Gebied 2 (1)

Op 20 februari zijn de buurtsportcoaches weer aanwezig met sport & spel bij de grote Speeltuin in Geesbrug . Lijkt het jou leuk om mee te doen? Kom dan vooral langs, iedereen mag meedoen!

Popkoor Sing & Swing

2c9d707a 0939 467d B5f1 8aebe3319098

Wij zijn een popkoor voor jong en oud die allerlei nieuwe en bekende hits zingen. We repeteren op maandagavond van 20:00 tot 22:00 in de Hoeksteen, Rabenhauptstraat 1 te Coevorden (achter de gereformeerde kerk) onder muzikale begeleiding van onze dirigent Luko Hans. Onze leden komen uit Coevorden en de wijde omgeving.

Galerie Kunst op Vijf

Pand 001

Het Coevorder Kunstenaars Collectief beheert al jaren een galerie met variërende exposities. Om de zes weken is er een andere exposant, die hier zijn/haar werken exposeert. Tevens biedt het Collectief 1x per jaar (gratis) de ruimte aan, aan alle creatieve Coevordenaren, die anders nooit exposeren, dit betreft de Mira Keuenhof-expositie. Het Collectief biedt workshops aan … Lees meer