Tab Gemeente Coevorden

Nieuwe cultuurcoach Jorrin Hulst stelt zich voor

Jorrin Plat

Bericht: Nieuwe cultuurcoach Jorrin Hulst stelt zich voor

We hebben al eerder kort verteld dat we twee nieuwe cultuurcoaches hebben. Inmiddels zijn ze al een aantal weken aan het werk. Hoog tijd dus om Jorrin aan je voor te stellen!

“Hoi!

Mijn naam is Jorrin Hulst, 27 jaar en ik woon in Coevorden. Opgegroeid in de Krim en naar het middelbaar onderwijs geweest in Coevorden. Ik ben actief met mijn eigen onderneming in (uitvaart)videoproducties en (uitvaart)livestreams en daarnaast verzorg ik dj drive-in shows op bruiloften en partijen. Verder vrijwillig erg actief (geweest) bij o.a. de scouting, lokale omroep en evenementen in gemeente Coevorden. Ik heb ooit een échte schoolradio opgericht en meerdere Glazen Huis-edities mogen organiseren met vele gasten en muzikanten.

Cultuur stimuleren
Naast bovenstaande werkzaamheden mag ik in deze nieuwe functie nu een gave sociaal-maatschappelijke bijdrage gaan leveren, waar ik erg naar uitkijk. Voor de inwoners en bezoekers van onze mooie gemeente mag ik een bijdrage gaan leveren als cultuurcoach. Graag stimuleer ik de deelname aan cultuur meer onder jongeren. Daarnaast wil ik cultuur ook bereikbaar en toegankelijker maken voor ouderen. Als het kan wil ik het actuele aanbod verbreden/verruimen, maar voornamelijk nog meer op de kaart zetten. Er zijn namelijk al zoveel mooie initiatieven en activiteiten in onze gemeente.

Verder heb ik de ambitie om zichtbaar en benaderbaar te zijn binnen onze gemeente. Ik krijg veel energie om maatschappelijk werkzaam te zijn en voor mensen het verschil te kunnen maken 😊

Contact
Mocht je vragen hebben, met gave ideeën lopen of willen sparren? Laat dit dan gerust even weten! Samen met Lisan (collega cultuurcoach) zijn we bereikbaar via: cultuurcoach@coevorden.nl

Het lijkt me een gave uitdaging en heb er veel zin in! 😊”