Tab Gemeente Coevorden

Over de cultuurcoaches

Lisan van der Deijl en Jorrin Hulst

Hoi!

Ik ben Lisan van der Deijl, cultuurcoach in de gemeente Coevorden. Naast cultuurcoach in de gemeente Coevorden, ben ik ook al een jaar werkzaam als cultuurcoach in de gemeente Borger-Odoorn. Ik vind het geweldig dat ik mij nu de hele week kan inzetten voor cultuur! Ik hoop veel mooie initiatieven te kunnen ondersteunen. Mochten jullie meer willen weten over mij, cultuur, muziek, projecten die ik uitvoer, of heb je gewoon zin om eens gezellig te babbelen? Schiet me gerust een keer aan. Je kunt me bereiken via: 06 55 39 29 37.

En mijn naam is Jorrin Hulst, 27 jaar en ik woon in Coevorden. Ik ben actief met mijn eigen onderneming en dj drive-in shows op bruiloften en partijen. Verder ben ik vrijwillig erg actief (geweest) bij o.a. de scouting, lokale omroep en evenementen in gemeente Coevorden. Ik heb ooit een échte schoolradio opgericht en meerdere Glazen Huis-edities mogen organiseren met vele gasten en muzikanten. Ik heb de ambitie om zichtbaar en benaderbaar te zijn binnen onze gemeente. Ik krijg veel energie van maatschappelijk werkzaam zijn en voor mensen het verschil te kunnen maken. Mocht je vragen hebben, met gave ideeën lopen of willen sparren? Laat dit dan gerust even weten! Je bereikt me via 06 21 17 06 32.

Wat doet een Cultuurcoach?

Onze werkzaamheden zijn uiteenlopend. Zo adviseren we culturele organisaties en culturele ondernemers. Wat zijn interessante kansen? Hoe zet je je zelf in de markt? Waar kun je subsidies aanvragen? Ook organiseren we een paar keer per jaar het Netwerk Cultuur Verbindt. Tijdens het netwerk ontmoet het culturele veld elkaar en worden bezoekers geïnformeerd over verschillende ontwikkelingen en kansen. Maar denk ook aan het verbinden van het buitenschoolse culturele educatie-aanbod aan bijv. scholen. Kortom, een cultuurcoach is een spin in het web.

Kennismaken?

Ben jij werkzaam in de culturele sector of denk je dat het goed is als wij eens kennismaken? Stuur ons dan een mailtje: cultuurcoach@coevorden.nl.

Cultuurcoaches Lisan van der Deijl en Jorrin Hulst