Tab Gemeente Coevorden

De Vlinderprinses 2024

Zangrepetitie Vlinderprinses Hesselerhof April 2024 48

Bericht: De Vlinderprinses 2024

Startsein ticketverkoop


Tijdens de koorrepetitie voor de voorstelling De Vlinderprinses was zondagmiddag wethouder Joop Slomp van de gemeente Coevorden aanwezig. Hij zag hoe de grote groep zangers fanatiek aan het oefenen was. De deelnemers waren voor het eerst gekleed in hun uitvoeringskleding, in de stijl van 1952.

De wethouder kreeg een affiche van de voorstelling De Vlinderprinses. Die kreeg hij uit handen van ‘wetholder Lucas Hadders’, tijdens een mooi gesprek met Harm Dijkstra. Deze overhandiging vormde het officiële startsein voor de ticketverkoop, die maandag 8 april om 19.00 uur van start is gegaan.

Reportages

Niet alleen de wethouder was aanwezig, ook verslaggever Serge Vinkenvleugel van RTV Drenthe was erbij. Hij schreef een artikel: Theaterstuk over Prinses van Zweeloo draait op vrijwilligers en maakte een nieuwsvideo over het verhaal van De Vlinderprinses, korte gesprekken met Gerrit Hegen en een impressie van de zangrepetitie: ‘Hard werken aan De Vlinderprinses‘.

Ook Esselien de Groot van Coevorder Nieuws was aanwezig en schreef een artikel over de repetitie, met een korte impressie van de zang.

Zangrepetitie Vlinderprinses Hesselerhof April 2024 48
De zangers op het grasveld voor De Hesselerhof in Oosterhesselen, bij een Citroën Traction Avant. Deze auto heeft ook een rol in de voorstellingen.

Over de ticketverkoop