Tab Gemeente Coevorden

Genomineerden Sportverkiezing 2023 zijn bekend

Sportverkiezing 2023

Bericht: Genomineerden Sportverkiezing 2023 zijn bekend

De genomineerden voor de Coevorder Sportverkiezing 2023 zijn bekend! Op vrijdagavond 2 februari 2024 rolt bij Plaza Sportz in Coevorden de rode loper uit voor de uitblinkers van de gemeente Coevorden. Het afgelopen jaar zijn prachtige sportprestaties geleverd. 

Vijf categorieën

In de categorie Sportman van het jaar 2023 zijn touwtrekker Gert Uineken en motorcoureur Jorn Hamberg genomineerd.

In de categorie Sportvrouw gaat het om wielrenster Lieke Nooijen, twirlster Romy Veenstra en turnster Anouk de Vries.

De jonge talenten mogen ook niet ontbreken. In de categorie Sporttalent kan worden gestemd op mountainbiker Willem Jan Belt, BMX’er Bas Hutten en judoka Thijs Bos.

De genomineerde sportploegen zijn Teamgym EK van TVC Coevorden, Dames 1 volleybal van VONK, Zaal 1 van voetbalvereniging CSVC en Black Diamonds van Home Dance Company.

Een nieuwe categorie dit keer is de Parasporter van het jaar. Hiervoor zijn rolstoelbasketballer Gijs Even en rolstoelhockeyer Gijs Bosch genomineerd.

Stemmen kon tot en met zondag 28 januari. Inmiddels zijn de stembussen gesloten. De filmpjes van de genomineerden zijn nog wel te bekijken via www.actiefincoevorden.nl/stemmen

Sportverkiezing bijwonen

De Sportverkiezing bijwonen? Dat kan! Naast de bekendmaking van bovenstaande categorieën wordt het een programma boordevol sportieve optredens. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Aanmelden kan tot en met 1 februari via www.actiefincoevorden.nl/sportverkiezing