Tab Gemeente Coevorden

Wie zijn de winnaars van de Coevorder Sportverkiezing 2023?

Sportverkiezing Wie Zijn De Winnaars

Bericht: Wie zijn de winnaars van de Coevorder Sportverkiezing 2023?

De stembussen voor de Coevorder Sportverkiezing 2023 zijn gesloten! Op vrijdag 2 februari 2024 worden in Plaza Sportz in Coevorden de winnaars van de Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Parasporter en Sportploeg van 2023 bekendgemaakt tijdens een spetterende avond.

De winnaars maken vervolgens ook kans op de Drentse titels. Of onze Coevorder sporters ook die prijzen in de wacht slepen, wordt bekend tijdens het Sportgala Drenthe op 4 maart in De Nieuwe Kolk in Assen.  

Sportparel van Coevorden 

In De Nieuwe Kolk wordt die avond nóg een bijzondere prijs uitgereikt: de Sportparel van Drenthe. Een prachtige waardering voor een persoon, vereniging, stichting of evenement met Drentse roots die een bijzondere en positieve bijdrage levert aan sport en bewegen in de provincie Drenthe.  

Vanuit iedere gemeente dingt één kandidaat mee naar deze eretitel. Wie of wat dat is in de gemeente Coevorden? Ook dat wordt bekendgemaakt op 2 februari in het sportcentrum aan de Klinkenvlier 1 in Coevorden. Een spannende avond dus! 

Aanmelden kan nog 

De Coevorder Sportverkiezing belooft een bruisende en bovenal sportieve avond te worden. Met aandacht voor veel verschillende sporten. De presentatie is, net als vorig jaar, in handen van journaliste en voormalig profwielrenster Marijn de Vries. Naast de bekendmaking van de winnaars, worden er uiteenlopende demonstraties gegeven. Een aanrader om erbij te zijn!  

Inloop vanaf 18.30 uur, het officiële programma begint om 19.00 uur. 

Wil jij erbij zijn? Aanmelden kan nog! Ga daarvoor naar www.actiefincoevorden.nl/sportverkiezing.